Coördinatiegroep Zenderen

Coördinatiegroep Zenderen

Op 9 mei 2016 vond de eerste bijeenkomst van de coördinatiegroep van het Zorgnetwerk Zenderen plaats. De coördinatiegroep is verantwoordelijk voor de missie en visie van het samenwerkingsverband. Ook kan de coördinatiegroep nieuwe bestuurlijke themagroepen benoemen, en levert zij input voor de doorontwikkeling van het samenwerkingsverband.

De coördinatiegroep bestaat uit verschillende partners van het samenwerkingsverband. In de eerste bijeenkomst benadrukten de leden dat de primaire rol van de coördinatiegroep is, om de bestuurlijke themagroepen te motiveren en te faciliteren door ‘sturend’ te begeleiden en achteraf te toetsen. Een uitgangpunt is of de samenwerking en de gerealiseerde producten bijdragen aan value based health care voor de patiënt of cliënt.

Het zwaartepunt van de samenwerking binnen de netwerkorganisatie Zenderen ligt volgens de leden van de coördinatiegroep op het niveau van de bestuurlijke themagroepen. Daar is enthousiasme en flow om gezamenlijk de kwaliteit van zorg voor de patiënt of cliënt te verbeteren. De leden van de bestuurlijke themagroepen bepalen zelf welke organisaties nodig zijn om de gestelde doelstellingen te realiseren.

De coördinatiegroep richt zich de komende tijd op het verdiepen en versterken van de missie en visie van het samenwerkingsverband. Ook wil de coördinatiegroep zicht krijgen in de samenwerking en voortgang van projecten in de diverse bestuurlijke themagroepen. Op die manier kan de coördinatiegroep bepalen waarmee, en op welke wijze, zij een positieve bijdrage kan leveren aan de activiteiten van de bestuurlijke themagroepen. Met als doel het gezamenlijk realiseren van waardegedreven zorg voor de patiënt of cliënt.

Op donderdag 15 september staat de volgende bijeenkomst van de coördinatiegroep gepland.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met W. de Vries, netwerkmanager van Zenderen: w.devries@zenderen.net

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×